sâmbătă, 10 februarie 2018

STEM Discovery Week 2018

STEM Discovery Week 2018 este o inițiativă internațională comună care invită proiecteleorganizațiile și școlile din Europa și din întreaga lume să promoveze carierele și studiile în domeniile Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică (STEM). Sloganul pentru campania din acest an " Spune DA STEM " descrie sprijinul acordat partenerilor în mod deschis și dedicat disciplinelor STEM la școală, precum și o colaborare vastă între actorii educaționali interesați din zonă.
Cea de-a treia ediție a Săptămânii STEM Discovery se va desfășura în perioada 23 - 29 aprilie 2018. Valorificând succesul obținut în 2016 și 2017, Săptămâna STEM Discovery își propune să faciliteze peste 500 de activități, la care vor participa peste 10.000 de școli din 30 de țări! Proiectele, organizațiile și școlile au acum posibilitatea să devină parteneri ai campaniei.
Vreți să deveniți partener?
Prin implicarea în STEM Discovery Week 2018, sunteți de acord să:
  • Organizați și împărtășiți informații despre activitățile din domeniul educației STEM ca parte a campaniei STEM Discovery Week.
  • Încurajați terțe părți să susțină să se alăture inițiativei prin organizarea de activități proprii STEM și schimbului de informații despre ele, ca parte a campaniei STEM Discovery Week.
  • Publicați pe pagina web informații în sprijinul campaniei STEM Discovery Week, facilitând astfel un schimb activ de informații între proiecte, organizații și școli.
Pentru mai multe informații despre pașii de înregistrare pe care potențialii parteneri trebuie să îi urmeze, consultați documentul de aici .
Organizați un eveniment STEM în timpul anului 2018?
Includeți-l pe hartă! Participanții care organizează activități STEM în cursul lunii aprilie 2018 pot, de asemenea, să intre în competițiile săptămânii STEM Discovery. Vizitați secțiunea competiții pentru mai multe informații aici
Mai multe informații despre cum vă puteți implica la adresa http://www.scientix.eu/events/campaigns/sdw18 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.